středa 8. dubna 2015

Dr. Popov - Křemíková bomba

Dr. Popov s.r.o. navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Podle prověřených receptur vyrábí kvalitní přírodní produkty, zejména bylinné čaje a masti a nejširší sortiment výrobků s originální indickou vlákninou Psyllium.
Originální bylinné čaje Dr. Popova:

Receptury těchto čajů byly vytvořeny na základě důsledných znalostí bylin a praktických zkušeností tří generací rodiny Dr. Popova. 
Obsahují pouze směs bylin z ekologicky čistého prostředí, jsou bez konzervačních látek, aromat, barviv a chemických přísad. Bylinné čaje nezatíží vaše tělo zbytečnými kaloriemi a jako nápoje jsou nenahraditelné. Příjemně voní, chutnají a jsou vhodné i pro běžný pitný režim

Křemíková bomba; složení: truskavec nať, kopřiva nať 30%, máta nať, konopice nať, pýr oddének, přeslička rolní nať 5%
Přeslička - pro zdravý růst vlasů, pěknou pokožku a pevné kosti
Truskavec - působí jako antioxidant
Kopřiva - pročišťuje krev a tím přispívá k dobrému stavu pleti. 

Doporučené dávkování a způsob užití:
1 čajovou lžičku směsi přelít 0,4l vroucí vody a vařit, dokud nezůstane poloviční množství vody. Scedit. Čaj pít 2x denně. Po 6 týdnech udělat 14 dní přestávku a možno ještě 3x zopakovat.

Cena:
Krabička (50g) sypaného čaje za 45 kč.

K tomuto čaji se vždycky ráda vracím. Má moc příjemnou chuť. Přiznám se, že přípravu docela flákám - jednoduše do hrníčku dám lžičku čaje a zaliji vroucí vodou, nechám 10 minut odstát a scedím. 
Jestli mi tenhle čaj zlepšil stav vlasů nebo pleti bohužel říct nedokážu. Pro své zdraví toho dělám hodně a tento čaj je pouze doplňkem. Pokud máte zdravotní problémy, rozhodně nespoléhejte na to, že by je mohl vyřešit tento nebo jakýkoli jiný čaj. Musíte změnit životní styl. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat